Ajda Pekkan

Ayşe Ajda Pekkan

Also known as Aida Pekkan, Ajda, Ajda Pekan, Ajda The Turkish Queen
This performer (group) in the Internet: http://www.ajdapekkan.com/, http://www.ajda.net, http://www.ajdapekkan.us/, http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=83&osCsid=f622dc224e5fe119d9e7010678ce4f10

Discography of Ajda Pekkan:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Cool Kadın 12 Audio 2006-06-02 Doğan Music Company
2 Diva 20 Audio 2000-03-30
3 Aynen Öyle 10 Audio 2008-07-25 Doğan Music Company
4 Süperstar '83 10 Audio 2008-05-22 Balet
5 Süperstar 4 10 Audio 2010-02-07 Balet
6 The Best Of Ajda Pekkan 16 Audio 2008-02-14 Elenor
7 Ajda Pekkan & Beş Yıl Önce On Yıl Sonra 10 Audio 2010-09-21 Ossi Müzik
8 Ajda 1990 13 Audio 1990-02-14 Emre Plak
9 Ajda '93 10 Audio 1993-05-17 Raks Müzik
10 Ajda Pekkan 12 Audio 1968 Regal
11 Sen İste 3 Audio 2003 NVN Müzik
12 Resim 4 Audio 2009 Doğan Music Company
13 Viens Dans Ma Vie "Fly Butterfly" 2 Audio 1977 Philips
14 The Best Of Ajda Pekkan 16 Audio 1998-04-24 Elenor
15 Ajda 12 Audio 1975-07-09 İstanbul Plak
16 La Féte à L’Olympia 26 Audio 1976-07-12 Philips
17 Süper Star 10 Audio 1977-04-09 Philips
18 Süper Star 2 10 Audio 1979-05-07 Philips
19 Pour Lui 11 Audio 1978-12-17 Philips
20 Farkın Bu & Remixes 20 Audio 2011 Doğan Music Company
21 Gözünaydın / Kim Ne Derse Desin 4 Audio 1976 Philips
22 Süper Star 10 Audio 1977
23 Mediterranée 2 Audio 1976 Philips
24 Seninleyim 2 Audio İstanbul Plak
25 Süperstar '83 10 Audio 1983 Balet
26 Ajda '93 10 Audio 1993-05-17 Raks Müzik
27 Άλλη Δεν Θα Βρεις Όπως Εμένα / Η Αγάπη Μ' Άφησε 2 Audio Philips
28 Bos Sokak / Capkin 2 Audio Hürses
29 Kaderimin Oyunu / Kimler Geldi Kimler Geçti 2 Audio 1973 Kervan Plakçılık
30 Seni Seçtim 12 Audio 1991 Emre Plak
31 La Féte à L’Olympia 26 Audio 1976-07-12 Philips
32 Pet'r Oil 2 Audio 1980 Philips
33 Ara Sıcak Remixes 13 Audio 2013-10-11
34 Et Je Voyage 2 Audio 1978 Philips
35 Ve Ben Simdi - Ozleyis 2 Audio 1970 Regal
36 Ben Bir Koylu Kızıyım / Tatlı Dunya 2 Audio 1970 Regal
37 Mesut Ol Sen / Ne Tadı Var Bu Dünyanın 2 Audio 1970 Regal
38 Uc Kalp / Dunya Donuyor 2 Audio 1970 Regal
39 Yalnizliktan Bezdim / Gel 2 Audio 1970 Philips
40 Tanrı Misafiri / İçme Sakın 2 Audio 1970 İstanbul Plak
41 Je T'apprendrai L'amour / Tu Pars Et Tu Reviens 2 Audio Burç Plakçılık
42 Olanlar Oldu Bana 2 Audio 1972 Kervan Plakçılık
43 Superstar / Ajda Pekkan's Greek Songs 13 Audio 2007 AJS Müzik
44 Erkekleri Tanıyın 2 Audio 1969 Regal (2)
45 Vol. 3 12 Audio 1972 Regal
46 Fecri Ebcioğlu Sunar 12 Audio 1969-06-30 Regal
47 Δεν ρώτησες ποτέ / Σαν το καράβι 4 Audio Philips
48 Hoş Gör Sen 4 Audio İstanbul Plak
49 Sen Mutlu Ol 10 Audio 1981 Yaşar Plakçılık
50 Dunya Donuyor / Uc Kalp 4 Audio Regal (2)


Turkish singer, tv host and actor known as "Superstar"

Ajda Pekkan was born in 12 February 1946, Kasımpaşa, İstanbul. First single released in 1964 ( "Göz Göz Değdi Bana", with Öztürk Serengil ).


Comments about Ajda Pekkan: