Hi-Fi

Also known as Гр. «HI-FI», Hi Fi, HiFi
Members of Hi-Fi: Митя Фомин, Таня Терешина
This performer (group) in the Internet: http://www.hifigroup.ru

Discography of Hi-Fi:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 ReПродукция 10 Audio 1999-08-17 Real Records
2 Первый Контакт 11 Audio 1999 Союз-Україна
3 Первый Контакт 11 Audio 1999-02-18 Real Records
4 Первый Контакт 11 Audio 1999 Galaxy Records (5)
5 Первый Контакт 11 Audio 1999
6 ReПродукция 10 Audio 1999-08-00 Real Records
7 Лучшие Песни 21 Audio 1999 Old Studio
8 Полный Контакт 16 Audio 2002 Real Records
9 Легенды Русского Радио - The Best 21 Audio 2004 CD Land
10 Запоминай 11 Audio 2001 Real Records
11 Disc & Jockey Remixes 11 Audio 2001 Iceberg Music
12 The Best 21 Audio 2004 CD Land
13 Звездная Серия 14 Audio 2000 Saturn Records (15)
14 Мы Любили 22 Audio 2002 S.T.R. Records
15 Глупые Люди 19 Audio 2001 Ассоциация Независимых Студий
16 Gold 12 Audio 2005 Not On Label
17 The Best I 16 Audio 2008 Монолит Рекордс
18 Disc & Jockey Remixes 11 Audio 2002 Iceberg Music
19 Любовное Настроение 21 Audio 2005 Фирма Грамзаписи Никитин


Russian musical group.

The current members are:

Кирилл Колгушкин, Тимофей Пронькин, Олеся Липчанская.


Comments about Hi-Fi: