Dolphin (2)

Андрей Лысиков

Also known as Дельфин, Дельфін, Дольпф
Members of Dolphin (2): Павел Додонов
This performer (group) in the Internet: http://www.dolphinmusic.ru/, http://dolphinfanclub.net/, http://www.myspace.com/dolphinmusic, http://twitter.com/Dolphinband, http://www.facebook.com/dolphinmusic

Discography of Dolphin (2):

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Глаза 4 Audio 2003-10-00 Universal Music Russia
2 Ткани 10 Audio 2004 CD Land
3 Плавники 11 Audio 2000 Крем Рекордс
4 Глубина Резкости 15 Audio 1999 Крем Рекордс
5 Я Буду Жить 15 Audio 2000 Крем Рекордс
6 Zvezda 12 Audio 2004 Universal Music Russia
7 Не В Фокусе 10 Audio 1997 Элиас Records
8 Любимые Песни Фанатов Дельфина (Favourite Songs Of Dolphin's Fans) 18 Audio 2001 Крем Рекордс
9 Звезда 11 Audio 2004 Universal Music Russia
10 Любимые Клипы Фанатов Дельфина 22 Audio 2004 CD Land
11 Ткани 12 Audio 2001 Крем Рекордс
12 Ткани 10 Audio 2001-05-17 Крем Рекордс
13 Запись Концерта 19.11.04 20 Audio 2004 Universal Music Russia
14 Я Буду Жить 12 Audio 2000 Крем Рекордс
15 К.А.М.А.-З 7 Audio 2002 ЛайтГрупп
16 Не В Фокусе 10 Audio 1997 Элиас Records
17 Запись Концерта 19.11.04 16 Audio 2004 Universal Music Russia
18 Ткани 12 Audio 2004 CD Land
19 Любимые Песни Фанатов Дельфина 20 Audio 2004 CD Land
20 Глубина Резкости 15 Audio 1999 Крем Рекордс
21 Плавники 12 Audio 2000 Крем Рекордс
22 Глаза 5 Audio 2003
23 Звезда 17 Audio 2004 Universal Music Russia
24 Я Буду Жить 16 Audio 2000 Крем Рекордс
25 Юность 15 Audio 2008 Мистерия Звука
26 Глубина Резкости 16 Audio 2004 CD Land
27 К.А.М.А.-З 7 Audio 2002 ЛайтГрупп
28 Звезда 13 Audio Extra Studio
29 Ткани 10 Audio 2002 Крем Рекордс
30 Ткани 12 Audio 2001 Крем Рекордс
31 Не В Фокусе 12 Audio 2003 CD Land
32 Плавники 12 Audio 2004 CD Land
33 Существо 14 Audio 2011-11-25 Dolphinmusic Records
34 Звезда 13 Audio 2004 Universal Music Russia
35 Плавники 11 Audio 2000 JRC
36 Юность 14 Audio 2007 Moon Records (2)
37 Глубина Резкости 16 Audio 2002 Крем Рекордс
38 Звезда 13 Audio 2004 Not On Label
39 Я Буду Жить 17 Audio 2005
40 Я Буду Жить 17 Audio 2004 CD Land
41 Любимые Песни Фанатов Дельфина 19 Audio 2002 Крем Рекордс
42 Ткани 12 Audio 2004 CD Land
43 Ткани 12 Audio 2002 Крем Рекордс
44 Запись Концерта 19.11.04 16 Audio 2004 Universal Music Russia
45 Плавники 11 Audio 2000 Крем Рекордс
46 Плавники 12 Audio 2000 Крем Рекордс
47 Юность 20 Audio 2007 ООО "Музыкальная Галактика"
48 Лучшее 40 Audio 2012 Star Mark
49 Глубина Резкости 23 Audio 1999 Alpha Records (14)
50 Глаза 16 Audio 2000 MediaStar



Comments about Dolphin (2):