Tequilajazzz

Also known as Текила Джаз, Tequila Jazzz, Tequilajazz, Tequilla Jazz
Members of Tequilajazzz: Александр Воронов, Евгений Фёдоров, Константин Фёдоров, Олег Баранов
This performer (group) in the Internet: http://www.tequilajazzz.spb.ru, http://feelee.ru/artist.php?show=artists.local.tequilajazzz

Discography of Tequilajazzz:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Virus Versus Virus 6 Audio 1997-07-00
2 Стреляли? 12 Audio 1996 Kontras Records
3 Выше Осени 13 Audio 2002-03-00 Feelee
4 Стреляли? 12 Audio 1997-03-04 Manchester Files
5 Абориген 6 Audio 1995 Feelee
6 Вирус 12 Audio 1997 Feelee
7 Авиация И Артиллерия 5 Audio 1997 Feelee
8 Целлулоид 13 Audio 1998 Feelee
9 Сто Пятьдесят Миллиардов Шагов 12 Audio 1999 Feelee
10 Целлулоид 19 Audio 2002 Feelee
11 Абориген 8 Audio 2002 Feelee
12 Стреляли? 13 Audio 1995 Kontras Records
13 Выше Осени 13 Audio 2002-04-18 Feelee
14 Маленькая Ложь 3 Audio 2003 Feelee
15 Журнал Живого 14 Audio 2009 Feelee
16 Избранное 1995-2000 15 Audio 2001 Stereo & Video
17 Маленькая Ложь 3 Audio 2000 Zvezda Records
18 Best Of Tequilajazzz 15 Audio 1998 Feelee
19 Сто Пятьдесят Миллиардов Шагов 12 Audio
20 Молоко 18 Audio Feelee
21 Virus Versus Virus 6 Audio 1997 Feelee
22 Абориген 6 Audio 1995 Feelee
23 Крым / 9999 2 Audio 2010-09-04 Not On Label (Tequilajazzz Self-Released)
24 Целлулоид 19 Audio 2009 Feelee
25 Вирус 16 Audio 2009 Feelee
26 Целлулоид 13 Audio 1998 Feelee
27 Выше Осени 17 Audio 2009
28 Сто Пятьдесят Миллиардов Шагов 15 Audio 2009
29 Абориген 8 Audio 2009
30 Целлулоид 13 Audio 2012 Мирумир
31 Вирус 16 Audio 2002 FeeLee
32 Стреляли? 12 Audio Manchester Files
33 Избранное. Нами 14 Audio 2002 Feelee
34 Maximinor 5 Audio 1993 Not On Label (Tequilajazzz Self-Released)
35 Журнал Живого 14 Audio 2009 Feelee
36 Молоко 18 Audio 2000 Feelee
37 Выше Осени 13 Audio 2002 Feelee
38 Сто Пятьдесят Миллиардов Шагов 12 Audio
39 Абориген 6 Audio 1995 Feelee
40 Избранное. Нами 16 Audio 2002 Feelee
41 Radiojazzz 9 Audio 1998-04-00 Feelee
42 Best Of Tequilajazzz 15 Audio 1998 Feelee
43 Сто Пятьдесят Миллиардов Шагов 15 Audio 2002 Feelee
44 Молоко 28 Audio 2000 Feelee


Formed in 1993 in St. Petersburg, Russia.


Comments about Tequilajazzz: