ACTUS

Batári Sándor, Bényei Tibor, Csávás Attila, Duck János, Égő Ákos, Fukk Attila, Füle Csaba, Horváth Róbert, Kövesi Márton, Kőszegi Zsolt, Kuli László, Martin Péter, Moldován Viktória, Németh Alajos, Nyikes Zoltán, Poros Tibor, Rády Sándor Zsolt, Rejtő Gábor, Récsey András, Sütő Gábor, Szántai Lajos, Tamási Antal, Varga Álmos, Vedres József, Végh Katalin, Vida Zoltán, Kulcsár Atilla

Also known as A.C.T.U.S.
This performer (group) in the Internet: http://www.myspace.com/actus

Discography of ACTUS:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Sacro Sanctum 11 Audio 1997 Cthulhu Records
2 Again And Again — Revelation And Manifestation 2 Audio 1998 Staalplaat
3 Presence Of Mind 11 Audio 1991 Novum Organum
4 A Way To The Empire Of Strength And Order 12 Audio 1993 Novum Organum
5 Egy Út Az Erő És A Rendszer Birodalmába 11 Audio 1990 Novum Organum
6 Mandala 4 Audio 2005 Novum Organum
7 Das Unbennenbare 9 Audio 1995 Novum Organum
8 Das Unbennenbare 9 Audio 1994 Discordia
9 Essence Vol.1. 10 Audio 2011-11-04 Hyperborea 777


A.C.T.U.S., Archaic Cultural Traditions United in a Society, Budapest, founded in 1987, can be characterised primarily by their use of heroic choirs, monotonous and monumental rhythms, epic singing, synthesizers that generate atmosphere and wide open spaces and tension-loosening saxophones.


Comments about ACTUS: