Anna German

Anna Wiktoria German-Tucholska (А́нна Викто́рия Ге́рман-Тухольская)

Also known as A, German, A. German, Ana German, Anna Guerman, А. Герман, А.Герман, Анна Герман
This performer (group) in the Internet: http://www.annagerman.senat.org/

Discography of Anna German:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Когда Цвели Сады 3 Audio 1977 Мелодия
2 Untitled 4 Audio 1967 Polskie Nagrania Muza
3 Поет Анна Герман 10 Audio 1977 Мелодия
4 Чтобы Счастливым Быть 4 Audio 1974
5 Эхо Любви 12 Audio 1990 Мелодия
6 Зарубежные Гости Москвы 4 Audio 1965 Мелодия
7 Я Помню Всё 4 Audio 1979 Мелодия
8 Далёк Тот День 4 Audio 1977 Мелодия
9 Człowieczy Los 12 Audio 1970 Polskie Nagrania Muza
10 Анна Герман 12 Audio 1977 Мелодия
11 Гори, Гори, Моя Звезда / Из-за Острова На Стрежень 2 Audio 1975 Мелодия
12 Anna German 11 Audio 1978 Polskie Nagrania Muza
13 Последняя Встреча 11 Audio 1983 Мелодия
14 Jesteś Moją Miłością 11 Audio 1984 Pronit
15 Спасибо Тебе, Мое Сердце... 15 Audio 2003 JAM Group International
16 Имена На Все Времена 21 Audio 2005 Мистерия Звука
17 Эхо Любви 17 Audio 2005
18 Эхо Любви 12 Audio 1989 Мелодия
19 Надежда 20 Audio 2008 Мелодия
20 Tańczące Eurydyki 12 Audio 1966 Polskie Nagrania Muza
21 Чтобы Счастливым Быть / Случайность / Надежда / Хватило Одного Мгновенья 4 Audio 1976 Мелодия
22 Чтобы Счастливым Быть / Случайность / Надежда / Хватило Одного Мгновенья 4 Audio 1978 Мелодия
23 Последняя Встреча 11 Audio 1983 Мелодия
24 Анна Герман 10 Audio 1979 Мелодия
25 Człowieczy Los 12 Audio 1970 Polskie Nagrania Muza
26 Greckie Wino / Menuet W Dawnym Stylu 2 Audio 1975 Krajowa Agencja Wydawnicza
27 Jakim Cię Wyśniłam / To Ona Jest Przyczyną 2 Audio 1974 Agencja Wydawnicza RSW
28 поет Анна Герман 11 Audio 1980 Мелодия
29 Последняя Встреча 11 Audio 1987 Мелодия
30 Анна Герман 10 Audio 1978 Мелодия
31 Эхо Любви 12 Audio 1988 Мелодия
32 поет Анна Герман 11 Audio 1984 Мелодия
33 Анна Герман 10 Audio Мелодия
34 Te Faje Desidera' 2 Audio 1967 Cdi (2)
35 Зарубежные Гости Москвы 4 Audio 1965 Мелодия
36 Анна Герман 12 Audio 1977 Мелодия
37 Песни Матвея Блантера На Стихи Михаила Исаковского 4 Audio 1979 Мелодия
38 Последняя Встреча 11 Audio 1984 Мелодия
39 Recital Piosenek 12 Audio 1967 Polskie Nagrania Muza
40 To Chyba Maj 13 Audio 1972 Polskie Nagrania Muza
41 Анна Герман 11 Audio 1980 Мелодия
42 Солнечный День 4 Audio 1965
43 Złote Przeboje 16 Audio 1999 Point Music (2)
44 Лучшее 46 Audio 2011 Star Mark
45 Эхо Любви 12 Audio 1987 Мелодия
46 Анна Герман 10 Audio 1979 Мелодия
47 Анна Герман 12 Audio 1977 Мелодия
48 Анна Герман 12 Audio 1977 Мелодия
49 Анна Герман 10 Audio Мелодия
50 Анна Герман 11 Audio 1983 Мелодия


Anna German (in Russian: Анна Герман) (February 14, 1936 Urgench, Uzbekistan, USSR - August 26, 1982 Warsaw, Poland) was a popular Polish-Russian singer.

Anna German was immensely popular in Poland and in the Soviet Union. She released over a dozen music albums with songs in Polish, as well as several albums with Russian repertoire. She also sang in English, Italian, Spanish, Latin, and German. In 2001 six of her Polish albums were reissued on CDs. In recent years many compilation albums of her songs have also been released in both Russia and Poland.


Comments about Anna German: