Citron

Also known as Skupina Citron
Members of Citron: Fany Michalík, Henry Tóth, Jaroslav Bartoň, Jindřich Kvita, Jiří Krejčí, Jiří Schmutz, Jiří Šperl, Ladislav Křížek, Milan Tutsch, Miloslav Benýšek, Petr Michalík, Radim Pařízek, Stanislav Hranický, Václav Vlasák, Vladimír Kubala
This performer (group) in the Internet: http://www.citron-group.cz, http://cs.wikipedia.org/wiki/Citron_(skupina)

Discography of Citron:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Full Of Energy 8 Audio 1987 Supraphon
2 Už Couvám / Koncert 2 Audio 1985 Supraphon
3 Best Of 14 Audio 1999-09-06 Popron Music
4 Síla Návratů 10 Audio 2001-04-09 Popron Music
5 Radegast 9 Audio 1989
6 Sex Bomby 12 Audio 1992 Direkt Records
7 Radegast (Original English Recording) 11 Audio 1992 Direkt Records
8 Plni Energie 10 Audio 1986 Supraphon
9 Kráska A Radegast • Zase Dál 2 Audio 1987 Supraphon
10 Rock, Rock, Rock / Půlnoční Město 2 Audio 1986 Supraphon
11 Tvá Odvrácená Tvář / Revizor 2 Audio 1984 Supraphon
12 Uragán / Svět Patří Nám 2 Audio 1989 Supraphon
13 Už Zase Mi Scházíš / Sedm Životů 2 Audio 1987 Supraphon
14 V Tu Ránu (United) / Jenom Já Smím 2 Audio 1983 Supraphon
15 Když Už Jsem Se Narodil / Každý Den 2 Audio 1984 Supraphon
16 Už Couvám / Koncert 2 Audio 1985 Supraphon
17 Kráska A Radegast / Zase Dál 2 Audio 1988 Supraphon
18 Už Couvám / Koncert 2 Audio 1985 Supraphon
19 Tvá Odvrácená Tvář / Revizor 2 Audio 1984 Supraphon
20 Už Zase Mi Scházíš / Sedm Životů 2 Audio 1987 Supraphon
21 Už Zase Mi Scházíš / Sedm Životů 2 Audio 1987 Supraphon
22 No Tak, Taxi / Televizní Počasí 2 Audio 1979 Supraphon
23 Tvá Odvrácená Tvář / Revizor 2 Audio 1984 Supraphon
24 Uragán / Svět Patří Nám 2 Audio 1989 Supraphon
25 Už Couvám / Koncert 2 Audio 1985 Supraphon
26 Můj Svět Je Automat / Éli 2 Audio 1980 Supraphon
27 Radegast 9 Audio 1987 Supraphon
28 Radegast - Original English Recording 9 Audio 1992 Direkt Records
29 Vypusťte Psy! 10 Audio 1990 Supraphon
30 Sex Bomby 12 Audio 1992 Direkt Records
31 Radegast 9 Audio 1987 Supraphon
32 Radegast 9 Audio 1989 ZYX Metallic
33 Tvých Sedmnáct / Pantomima Reklam 2 Audio 1978 Supraphon
34 Už Couvám / Koncert 2 Audio 1985 Supraphon
35 Můj Svět Je Automat / Éli 2 Audio 1980 Supraphon
36 No Tak, Taxi / Televizní Počasí 2 Audio 1979 Supraphon
37 Radegast 9 Audio 1989 ZYX Metallic
38 Řekli, Že Tu Víc Nebydlím / Ani Stromy Nerostou Do Nebe 2 Audio 1980 Supraphon
39 Až Se Vrátí Rokenrol / Diskžokej 2 Audio 1978 Supraphon
40 Pecky Z Blum * Plátěnky 2 Audio 1976 Panton
41 Mlčenlivá Žena / Kočka 2 Audio 1976 Supraphon
42 Meteor Lásky / Vyzutá Tvář 2 Audio 1981 Supraphon
43 Zítra, Zkrátka Příště / Kamaráde Na Pomoc Tě Volám 2 Audio 1983 Supraphon
44 Rock, Rock, Rock / Půlnoční Město 2 Audio 1986 Supraphon
45 Radegast 9 Audio 1988 Supraphon
46 Bigbítový Pánbů/Gods Of Rock 13 Audio 2010-05-05 Not On Label (Citron Self-released)
47 Radegast 9 Audio 1990 Supraphon
48 Full Of Energy 8 Audio 1988
49 Tropic Of Cancer 9 Audio 1984 Supraphon
50 Tvá Odvrácená Tvář / Revizor 2 Audio 1984 Supraphon


Czech hard rock group.

Formed 1976 in Ostrava as blues rock group by [a=Petr Michalík].

Still active as of 2010.

Current members: Radim Pařízek (drums), Jaroslav Bartoň (guitar), Václav Vlasák (bass), Jiří Šperl (guitar), Fany Michalík (vocals).

Previous members (a-z):

Tonda [b]Bajgar[/b] – keyboards (1976)

Miloslav [b]Benýšek[/b] – guitar (1979-1982)

Pavel [b]Chodelka[/b] – guitar (1989-1991)

Jiří [b]Hradecký[/b] – vocals (1976)

George [b]Burgerstein[/b] (Jiří Hradský) – guitar (1976)

Aleš [b]Hubáček[/b] – vocals (1991-1993)

Libor [b]Kozelský[/b] – guitar (1991-1993, 2001-2009)

Ladislav [b]Krečmer[/b] – guitar (1992-1993)

Jiří [b]Krejčí[/b] – bass (1982-1983)

Ladislav [b]Křížek[/b] – vocals (1987-1989, 2001)

Vladimír [b]Kubala[/b] † – vocals (1976-1981)

Jindřich [b]Kvita[/b] † – guitar (1982-1991, 1994-1997)

Fany [b]Michalík[/b] – vocals (1990-1991, 2013-present)

Petr [b]Michalík[/b] – bass (1976-1981)

Pavel [b]Novotný[/b] – guitar (1991)

Petr [b]Peuker[/b] † – vocals (1976)

Tibor [b]Šándor[/b] – vocals (1989)

Jiří [b]Schmutz[/b] † – guitar (1976-1983)

Pavel [b]Silber[/b] – bass (1991-1993)

Henry [b]Tóth[/b] – guitar (1990)

Milan [b]Tutsch[/b] – drums (1976-1979)

Josef [b]Zavalský[/b] – keyboards (1976)


Comments about Citron: