Gorky Park

Also known as Парк Горького
Members of Gorky Park: Александр Львов, Александр Маршал, Александр Миньков, Александр Яненков, Алексей Белов, Николай Носков
This performer (group) in the Internet: http://www.gorkyparkmusic.ru

Discography of Gorky Park:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Gorky Park (Парк Горького) 11 Audio 1989 Mercury
2 Gorky Park 8 Audio 1990 SNC Records
3 Gorky Park (Парк Горького) 11 Audio 1989 Mercury
4 Bang 2 Audio 1989 Vertigo
5 Try To Find Me 2 Audio 1989 Vertigo
6 Stare 11 Audio 1996 Союз
7 Gorky Park 11 Audio 1994 SNC Records
8 Gorky Park (Парк Горького) 10 Audio 1989 Mercury
9 Moscow Calling 2 Audio 1992 CNR Records
10 Gorky Park (Парк Горького) 11 Audio 1989 Vertigo
11 Gorky Park (Парк Горького) 10 Audio 1989 Vertigo
12 Protivofazza 12 Audio 1998 Союз
13 Stare 4 Audio 1996 Союз
14 2 13 Audio 1993 M.I.R. Records (2)
15 Try To Find Me 2 Audio 1989 Polygram
16 Protivofazza 12 Audio 2000 Nox Music
17 Парк Горького 10 Audio 1990
18 Moscow Calling 13 Audio 1992 Moroz Records
19 Gorky Park (Парк Горького) 10 Audio 1989 Vertigo
20 Stare 11 Audio 1996 Союз
21 2 13 Audio 1994 Союз
22 The Best 15 Audio Not On Label (Gorky Park)
23 Moscow Calling 2 Audio 1992-11-21
24 Gorky Park 11 Audio 1991 SNC Records
25 Gorky Park 12 Audio
26 Grand Collection 16 Audio 2002 Квадро-Диск
27 Moscow Calling 13 Audio 1992 BMG Ariola
28 Moscow Calling 10 Audio 1992 CNR Records
29 Парк Горького 10 Audio 1990 PGP RTB
30 Gorky Park 2 13 Audio 2000 Nox Music
31 Try To Find Me 2 Audio 1990 Polygram
32 Парк Горького 109 Audio Русский Рок
33 Gorky Park (Парк Горького) 11 Audio 2009
34 2 13 Audio 2009 Panam (2)
35 Gorky Park - (Парк Горького) 11 Audio 1989-10-03 Mercury
36 Gorky Park 12 Audio 2013
37 Try To Find Me 3 Audio 1989 Vertigo
38 Bang 3 Audio 1989 Vertigo
39 Peace In Our Time 2 Audio 1989 Polygram Records
40 Protivofazza 12 Audio 1998 Western Thunder Records
41 Try To Find Me 3 Audio 1990 Vertigo
42 Концерт И Лучшие Клипы 26 Audio 1997 BS Graphics
43 Paz En Nuestro Tiempo 2 Audio 1989 PolyGram
44 Protivofazza 12 Audio Not On Label (Gorky Park)
45 Moscow Calling 13 Audio 1993 Moroz Records
46 Moscow Calling 11 Audio ALF (2)
47 Moscow Calling 13 Audio 1992 CNR Records
48 Gorky Park (Парк Горького) 10 Audio 1989 Mercury
49 Gorky Park 28 Audio BS Graphics
50 II 13 Audio 1993 M.I.R. Records


Gorky Park (international title) or Парк Горького (Russian title) was a Soviet (later Russian) glam metal band, founded in 1987. The band was disbanded in 2001.

Line-up:

* Алексей Белов (Alexey Belov) - guitar

* Александр Миньков (Alexander Minkov) - bass, vocals (1992- )

* Александр "Ян" Яненков (Alexander "Yan" Yanenkov) - guitar

* Александр Львов (Alexander Lvov) - drums

* Николай Кузьминых (Nikolai Kuzminih) - keyboards

Former members:

* Николай Носков (Nikolai Noskov) - vocals (1987-1992)


Comments about Gorky Park: