Riccardo Fogli

Also known as Р. Фольи, Рикардо Фольи, Риккардо Фольи, Fogli, Fogli, R., R. Fogli, Ricardo Fogli, Riccardo
This performer (group) in the Internet: http://www.riccardofogli.net/, http://www.myspace.com/riccardofogli, http://www.infol.it/riccardofogli/riccardofogli.html, http://it.wikipedia.org/wiki/Riccardo_Fogli

Discography of Riccardo Fogli:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Per Lucia 2 Audio 1983 K-Tel International (Finland) Oy
2 Sulla Buona Strada 2 Audio 1985
3 Che Ne Sai / How 2 Audio 1979 Derby
4 Le Infinite Vie Del Cuore 10 Audio 1987 CGD
5 1985 10 Audio 1985 Paradiso (2)
6 Campione 8 Audio 1980 CGD
7 Collezione 10 Audio 1984 Мелодия
8 Amore Di Guerra 3 Audio 1988 WEA
9 È Troppo Importante Un Gesto, La Presenza E La Forza Di Sentirsi Uniti 9 Audio 1990 CBS
10 Compagnia 2 Audio 1982
11 Compagnia 2 Audio 1982
12 Scene Da Un Amore 2 Audio 1980
13 A Metà Del Viaggio 11 Audio 1991 Columbia
14 Compagnia 10 Audio 1982
15 Ma Quale Amore / A 2 Audio 1990 CBS
16 Storie Di Tutti I Giorni 16 Audio 2003 LaserLight
17 Collezione 10 Audio 1982
18 Коллекция 10 Audio 1985 Мелодия
19 Che Ne Sai 2 Audio 1979
20 Storie Di Tutti I Giorni 2 Audio 1982
21 Collezione 10 Audio 1982
22 Voglio Sognare 2 Audio 1985
23 Mondo 2 Audio 1976 CBS
24 Due Regali / Oh Mary 2 Audio 1973 RCA
25 Per Lucia 10 Audio CGD
26 ...Riccardo Fogli... 16 Audio 2003 Falcon Neue Medien
27 Ma Quale Amore 2 Audio 1990 CBS
28 Io Ti Porto Via 2 Audio 1978 CGD
29 Storie Di Tutti I Giorni 2 Audio 1982
30 Voglio Le Tue Mani (Dance Version) 4 Audio 1992 EMI
31 Ti Voglio Dire 2 Audio 1976 CBS
32 Io Ti Porto Via 2 Audio 1978
33 A Metà Del Viaggio 11 Audio 1991 Columbia
34 Collezione 10 Audio 1982 Trinity (4)
35 Complici / Strane Donne 2 Audio 1974 RCA Italiana
36 Грусть 3 Audio 1983 Мелодия
37 Коллекция 10 Audio 1987 Мелодия
38 È Troppo Importante Un Gesto, La Presenza E La Forza Di Sentirsi Uniti 9 Audio 1990 CBS
39 Malinconia 2 Audio 1981
40 Collezione 10 Audio 1983 Мелодия
41 Le Infinite Vie Del Cuore 10 Audio 1987 Paradiso (2)
42 Il Primo 11 Audio 1981 RCA
43 Il Primo 11 Audio 1982 RCA
44 Torna A Sorridere 2 Audio 1984
45 Campione 8 Audio 1981
46 Non Finisce Così 10 Audio 1989 CBS
47 E La Musica Sta Arrivando / Due Regali 2 Audio 1973-11-00 RCA
48 Коллекция 10 Audio 1985 Мелодия
49 Romanzo / Solo Lei 2 Audio 1996 Fonit Cetra
50 Storie Di Tutti I Giorni / L'Amore Che Verrà 2 Audio 1982 CBS


Born: 21-10-1947


Comments about Riccardo Fogli: