Betty Love

Bernadett Boros

This performer (group) in the Internet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Betty_Love

Discography of Betty Love:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Remix Album 12 Audio 1996-00-00 BMG Ariola Hungary
2 Ég És Föld Között 10 Audio 2002
3 Szállj! 13 Audio 1995 BMG Ariola Hungary
4 Discovery 12 Audio 1997 BMG Ariola Hungary
5 Kísérj El / Remix Album 14 Audio 2001
6 Fáj Még A Szó 5 Audio 2000 Epic
7 Vigyázz Rám 5 Audio 2002-00-00 Epic
8 Way To Your Heart / Mi Az A Szó 5 Audio 2001
9 Repülj Tovább 12 Audio 2000
10 Kéz A Kézben 3 Audio 1997 BMG Ariola Hungary
11 Nem Számít A Pénz 5 Audio 1997 BMG Ariola Hungary
12 Repülj Tovább 4 Audio 1999 Oxigen Music
13 Álom 4 Audio 1996 BMG Ariola Hungary
14 Nézz Az Ég Felé/Tőled Szép 4 Audio 2002 Oxigen Music
15 ...Annyi Minden Vár Még Ránk... 4 Audio 2003 Epic
16 Itt Vagyok Veled (Remix) 4 Audio 2000
17 Best Of Collection (1993 - 1998) 14 Audio 1998 BMG Ariola Hungary
18 Kísérj El / Remix Album 14 Audio 2001


Hungarian singer.

Born: 25 March, 1975 (Budapest, Hungary)


Comments about Betty Love: