Ganelin Trio

Also known as Džiaz-trio, Vad. V. Ganelino, Джаз-Трио Под Рук. В. Ганелина, Трио В. Ганелина, Трио Вячеслава Ганелина, Трио Современной Джазовой Музыки, Трио Современной Джазовой Музыки П. У. В. Ганелина, Ganelin Trio, The, Trio Vjačeslava Ganelina, Trio Wiaczeslawa Ganielina, Viačeslav Ganelin Trio, Vyacheslav Ganelin Trio, Wiaczysław Ganielin Trio, Šiuolaikinės Džiazo Muzikos Trio
Members of Ganelin Trio: Vladimir Chekasin, Vladimir Tarasov, Vyacheslav Ganelin
This performer (group) in the Internet: http://www.ganelintrio.com/

Discography of Ganelin Trio:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Eight Reflections Of The Past Century 8 Audio 2004-06-00 Auris Media
2 Encores 13 Audio 1994 Leo Records
3 Opuses 6 Audio 1990 Leo Records
4 Old Bottles 2 Audio 1995 Leo Records
5 Ancora Da Capo 2 Audio 1986 Supraphon
6 Ttaango ... In Nickelsdorf 5 Audio 1986 Leo Records
7 Jerusalem February Cantabile 3 Audio 1989 Leo Records
8 New Wine .... 2 Audio 1983 Leo Records
9 Con Affetto 5 Audio 1985 Leo Records
10 Concerto Grosso 2 Audio 1982 Мелодия
11 Concerto Grosso 2 Audio 1981 Мелодия
12 Non Troppo 4 Audio 1990 hat ART
13 Baltic Triangle 4 Audio 1985 Leo Records
14 Ancora Da Capo Part 2 2 Audio 1982 Leo Records
15 15 Year Reunion: Live At The Frankfurt Book Fair 2 Audio 2003-10-00 Leo Records
16 VIDE 2 Audio 1983 Leo Records
17 Джазовые Импровизации 2 Audio 1976 Мелодия
18 Ttaango... In Nickelsdorf 6 Audio 2010 Golden Years Of New Jazz
19 Con Affetto 4 Audio 1999 Golden Years Of New Jazz
20 Strictly For Our Friends 8 Audio 2001 Golden Years Of New Jazz
21 San Francisco Holidays 6 Audio 1992 Leo Records
22 Poco-A-Poco 11 Audio Leo Records
23 Poco-A-Poco 11 Audio 1988 Leo Records
24 Джазовые Импровизации 2 Audio 1976
25 Concerto Grosso 2 Audio 1981
26 Далее Следует... 2 Audio 1982 Мелодия
27 Jazz Jamboree '76 Vol.1 3 Audio 1976 Polskie Nagrania Muza
28 Jazz Jamboree '76 Vol.1 3 Audio 1976 Polskie Nagrania Muza



Comments about Ganelin Trio: