Hungaria

Miklós Fenyő, Miklós Matlakovszky, Péter Sipos, Gyula Fekete, Zoltán Kékes, Róbert Szikora, Gábor Novai, Mária Pentzi

Also known as ,Hungaria', Gruppe "Hungaria", Gruppe Hungaria, Hungarian Ensemble, Hungária, Hungária Együttes, Hungária Tánczenekar, Hungária Zenekar, Ria-Ria
Members of Hungaria: Dolly (6), Fekete Gábor, Fekete Gyula, Fenyő Miklós, Flipper Öcsi, Kékes Zoltán, Novai Gábor, Peter Sipos, Szikora Róbert, Szűcs Antal Gábor, Tamás Barta, Zsoldos Gábor

Discography of Hungaria:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Rock 'N Roll Party 18 Audio 1980 Pepita
2 Délibáb 2 Audio 1969 Qualiton
3 Rémlátomás 2 Audio 1968 Qualiton
4 Ha Szól A Rock And Roll / Csepeg Az Eső 2 Audio 1968 Qualiton
5 Ébredj Fel Rockandrollia 18 Audio 1995 EMI Quint
6 Aranyalbum 18 Audio 1995 Gong
7 Rock 'N Roll Party 18 Audio 1992 Hungaroton-Gong
8 Hotel Menthol 14 Audio 1992 Hungaroton-Gong
9 Hotel Menthol 14 Audio 1981 Pepita
10 Hungária 13 Audio 1971 Pepita
11 Koncert A Marson 12 Audio 1970 Qualiton
12 Hungária 13 Audio 1971 Pepita
13 Ne Vedd El Az Idiőm 2 Audio Qualiton
14 Utazni Jó 2 Audio Qualiton
15 Hungária 13 Audio 1995 Gong
16 Koncert A Marson 12 Audio 1995
17 Finálé (?) 19 Audio 2005 Hungaroton
18 Finálé (?) 11 Audio 1983 Bravo
19 Aréna 15 Audio 1995
20 Beatles Láz 20 Audio 1997 Gong
21 Aréna 15 Audio 1982 Pepita
22 Rég Volt, Így Volt... 14 Audio 1985 Bravo
23 A Válogatás 23 Audio 1990 Favorit
24 Ítéletnap 2 Audio 1970 Qualiton
25 Multimilliomos Jazz-Dobos / Szexbomba Rumba 2 Audio 1981 Pepita
26 Beatles-Láz 4 Audio 1978 Pepita
27 Rock And Roll Verseny 2 Audio 1978 Pepita
28 Pillanatnyi Pénzzavar / Neked Mindig Volt Egy Dobásod 2 Audio 1978 Pepita
29 Ilyen Show Nem Volt Még 2 Audio 1977 Pepita
30 Álmaidban / Boldogan Élj 2 Audio 1977 Pepita
31 Csavard Fel A Szőnyeget 2 Audio 1977 Pepita
32 Rázd Fel 2 Audio 1975 Pepita
33 Szerelemre Hívlak 2 Audio 1974 Pepita
34 Örökké És Három Napig 2 Audio 1974 Pepita
35 A Hosszúhajú Éva 2 Audio 1971 Pepita
36 Egy Régimódi Bál 2 Audio 1971 Pepita
37 Rohanok Hozzád 2 Audio 1971 Pepita
38 Csinn-Bumm Cirkusz 2 Audio 1970 Qualiton
39 Régi Napok / Bezzeg Tavaly 2 Audio 1969 Qualiton
40 Hungária 13 Audio 1971 Pepita
41 It Would Be Cool If It Was Cool 7 Audio 2009 Moiras Records
42 Micsoda Buli 67 Audio 2007 Reader's Digest Hungary
43 Aranyalbum 12 Audio 1990 Favorit
44 Aréna 15 Audio 1982 Pepita
45 Rock 'N Roll Party 18 Audio 1980 Pepita
46 Hotel Menthol 14 Audio 1981 Pepita
47 Hungária 13 Audio 1971 Pepita
48 Arcok A Sötétben / Bolond Pár 4 Audio 1974 Pepita


ex-members:

Péter Csomós

József Tóth

Tamás Barta

László Klein

Antal Gábor Szűcs

Gábor Fekete


Comments about Hungaria: