Bergendy

István Bergendy, Péter Bergendy, György Oroszlán, Péter Gábor, István Bálint, Ferenc Balogh

Also known as Új Bergendy, Bergendi Együttes, Bergendy Együttes, Bergendy Group, Bergendy Jazz Group, Bergendy Szalon Zenekar, Bergendy Szalonzenekar, Bergendy Zenekar, Bergendy-Együttes, Ансамбль "Бергенди", Бергенди, Джаз-ансамбль Бергенди
Members of Bergendy: Auth Ede, Csaba Debreczeni, Demjén Ferenc, Gjon Delhusa, Hajdú Sándor, István Bergendy, Latzin Norbert, Peter Bergendy, Rudolf Tomsits, Tóth János Rudolf
This performer (group) in the Internet: http://www.bergendy.com, http://www.bergendy.hu

Discography of Bergendy:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Bergendy 10 Audio 1973 AMIGA
2 Beat Ablak 14 Audio 1971 Pepita
3 Jazz 4 Audio 1976 Pepita
4 Bergendy 11 Audio 1972 Pepita
5 Ötödik Sebesség 12 Audio 1975 Pepita
6 Bergendy 1975. F.M.H. 10 Audio Not On Label
7 Jazz Jamboree '76 Vol.2 4 Audio 1976 Polskie Nagrania Muza
8 Bergendi Együttes 4 Audio 1964 Qualiton
9 Hétfő 24 Audio 1973 Pepita
10 Aki Nősül / Holnap Megállnak Az Órák 2 Audio 1978 Pepita
11 Aranyalbum 12 Audio 1981
12 Aranyalbum (1971-1975) 40 Audio 1993 Mega (5)
13 Fagypont Fölött Miénk A Világ 10 Audio 1976 Pepita
14 Fázom 2 Audio 1971 Pepita
15 Hazudott A Virág Is 2 Audio 1970 Qualiton
16 Darabokra Törted A Szívem / Rés A Tetőn 2 Audio 1972 Pepita
17 Bergendy Buli 17 Audio 1987 Pepita
18 Sajtból Van A Hold 2 Audio 1974 Pepita
19 Úgy Szeretném / Várj 2 Audio 1972 Pepita
20 Ансамбль Бергенди 11 Audio 1972 Pepita
21 Beat Ablak 14 Audio 1971 Pepita
22 Te Sem Vagy Más/Üstökösök Figyelem (Calling All Comets) 2 Audio Qualiton
23 Bergendy 14 Audio 1971 Pepita
24 Én Táncolnék Veled - TV Tánciskola 19 Audio 1992 Hungaroton-Gong
25 Bergendy 11 Audio 1995 Mega (5)
26 Bergendy 14 Audio 1971 Pepita
27 Fagypont Fölött Miénk A Világ 15 Audio 1999
28 Pepsi Cola Reklámlemez 6 Audio 1972 Qualiton
29 Beat Ablak 14 Audio 1971 Pepita
30 Tükör / Te Vagy A Minden 2 Audio Pepita
31 Én Táncolnék Veled 17 Audio 1984 Bravo
32 Jazz Jamboree '76 Vol.2 4 Audio 1976 Polskie Nagrania Muza
33 Merci Chéri 4 Audio Colorvox
34 Viva La Pappa Col Pomodoro 4 Audio Qualiton
35 Bergendi Együttes & Zalatnay Sarolta 4 Audio 1964 Qualiton
36 Subidubi 16 Audio 1986 Pepita
37 Spanyol Izabella / Húsz Év Múlva 2 Audio 1980 Pepita
38 Vezuv / Gaudeamus Igitur 2 Audio 1966 Qualiton
39 Csúnya, Csúnya Fekete Lány / Szavak Szavak 2 Audio 1968 Qualiton
40 Bergendy együttes & Zalatnay Sarolta 4 Audio 1965 Qualiton
41 Tessék Választani! 2 Audio 1973 Pepita
42 Hatásvadászok - Részletek A Film Zenéjéből 4 Audio 1983 Pepita
43 Csöpp Bánat / Sohse Bánd 4 Audio 1967 Qualiton
44 Még Nem Biztos / Rá Kell Hagyni 4 Audio 1964 Qualiton
45 Csupa Víz Vagyok / Arrivederci Hans 4 Audio 1970 Qualiton
46 Napot Akarok Látni / Gonosz Idegen 4 Audio 1971 Pepita
47 Érzem, Szebb Ma Minden / Régiségbolt 4 Audio 1971 Pepita
48 Sirokkó / Lekvár 4 Audio 1974 Pepita


ex-members:

Gábor Tánczos (1962-1963, 1969-1966)

Péter Kovács (1962-1965)

Miklós Kajlinger (1962-1963)

Ede Auth (1962-1967)

Károly Gáspár (1962-1970)

Béla Csabai (1963-1969)

Sándor Hajdú (1967-1970)

Norbert Latzin (1960-1975)

Csaba Debreceni (1970-1977)

Ferenc Demjén (1970-1977)


Comments about Bergendy: