Erkin Koray

Also known as E. Koray
This performer (group) in the Internet: http://erkinkoray.com.tr/

Discography of Erkin Koray:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Devlerin Nefesi (Breath Of The Giants) 12 Audio 1999-06-00 Ada Müzik
2 Elektronik Türküler 8 Audio 2008 GDR
3 Silinmeyen Hatıralar 12 Audio Türküola
4 Tutkusu 11 Audio 2006 Underground Masters
5 The Best Of Erkin Koray 15 Audio 1991 Mega Müzik
6 Untitled 16 Audio 2005 İstanbul Plak
7 Gel Bak Ne Söylicem / Gün Doğmuyor 2 Audio 1970 Diskotür
8 2 16 Audio 2004 World Psychedelia Ltd.
9 Yağmur / Aşka İnanmıyorum 2 Audio 1971 İstanbul Plak
10 Sanma / Olmayınca Olmuyor 2 Audio 1977 Kervan Plakçılık
11 Kıskanırım 2 Audio 1971 İstanbul Plak
12 Mesafeler / Silinmeyen Hatıralar 2 Audio 1973 İstanbul Plak
13 Sana Birşeyler Olmuş / Seni Her Gördüğümde 2 Audio 1969 İstanbul Plak
14 Şaşkın / Eyvah 2 Audio 1974 Doğan Plak
15 Erkin Koray 10 Audio Türküola
16 Elektronik Türküler 8 Audio 1974 Doğan
17 Meçhul: Singles & Rarities 11 Audio 2011 Sublime Frequencies
18 Erkin Koray 21 Audio 2006 World Psychedelia Ltd.
19 Aşka Dönüyorum / Yine Yalnızım 2 Audio 1971 Şah
20 Gaddar 10 Audio 1986 Uzelli
21 Romantik (Film Müzikleri) 8 Audio 2007 Plato Müzik Yapım
22 Nazilli 1974 10 Audio Seidr
23 Erkin Koray 26 Audio 2012 Not On Label
24 Anma Arkadas 2 Audio 1968 İstanbul Plak
25 Arap Saçı 24 Audio 2013-02-08 Pharaway Sounds
26 Elektronik Türküler 8 Audio 2013 Pharaway Sounds
27 Arap Saçı 24 Audio 2013-02-08 Pharaway Sounds
28 Kızları Da Alın Askere / Aşk Oyunu 2 Audio 1967 İstanbul Plak
29 Tutkusu 11 Audio 1977 Kervan Plakçılık
30 Krallar / Dost Aci Söyler 2 Audio 1974 Doğan Plak
31 Gün Ola Harman Ola 9 Audio 1996 Mega Müzik
32 Hor Görme Garibi / Züleyha 2 Audio 1972 İstanbul Plak
33 Elektronik Türküler 8 Audio
34 Dünden Esintiler 4 - Benden Sana 8 Audio 1991 Kalite Plak
35 Tek Başına Konser 12 Audio 1991 Kalite Plak
36 Illâ Ki 12 Audio 2013 Emre
37 Ceylan 10 Audio 1985 EMRE
38 Fesuphanallah 9 Audio 1997 Mega Müzik
39 Erkin Koray 12 Audio 1973 Istanbul
40 Belki Birgün Anlarsin / Nihansin Dideden 2 Audio Şah
41 Kendim Ettim Kendim Buldum / Aşkımız Bitecek 2 Audio İstanbul Plak
42 Çiçek Dağı / Hop Hop Gelsin 2 Audio 1968 İstanbul Plak
43 Elektronik Türküler 8 Audio 2012 Pharaway Sounds
44 Arap Saçı / Tımbıllı 4 Audio 1976 Doğan Plak
45 2 10 Audio 1981 Doğan Plak
46 Seni Her Gordugumde 4 Audio Istanbul
47 Electric Türk 12 Audio 1995 Xotic Mind Productions
48 Hay-Yam-Yam 10 Audio 1989 Mega Müzik
49 Dünden Esintiler - 1 Saskin 10 Audio
50 Benden Sana - Dünden Esintiler 4 8 Audio Kalite Plak


Turkish progressive rock guitarist. He is also depicted as 'Anatolian Rock' artist.


Comments about Erkin Koray: