ORM

Organization Recording of Music

Also known as ORM Studio, P + P Orm, P.&P. ORM, Petr & Pavel ORM, Petr A Pavel Orm, Petr+Pavel ORM
Members of ORM: Jan Noha, Pavel Růžička, Petr Dvořák, Vladimír Grunt
This performer (group) in the Internet: http://www.orm.cz/

Discography of ORM:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Par Avion 10 Audio 1982 Panton
2 Discofil 12 Audio 1979 Panton
3 Můj Čas / Sanitka 2 Audio 1985 Supraphon
4 Talisman 10 Audio 1984 Supraphon
5 Mefisto / Nemůžu Spát 2 Audio 1982 Supraphon
6 Video Disco / Móda 2 Audio 1982 Supraphon
7 Video Disco / Móda 2 Audio 1982 Supraphon
8 Víkend Začíná / Rozčarování 2 Audio 1983 Panton
9 Víkend Začíná / Můj Šampión 2 Audio 1980 Panton
10 Mood-In Melodies 14 Audio 1988 Supraphon
11 Bumerang / Fany A Any 2 Audio 1979 Panton
12 Nač Se Vázat / Čas Tajných Přání 2 Audio 1987 Supraphon
13 Riky Šejk / Poseidon 2 Audio 1982 Panton
14 Kouzelný Let (Magic Fly) / Karusel 2 Audio 1978 Panton
15 Tropic 10 Audio 1985 Panton
16 Šéf • Šarlota 2 Audio 1987 Supraphon
17 Hana & Dana 10 Audio 1982 Panton
18 Hana & Dana 10 Audio 1983 Panton
19 Pásky Z Cívek Odvíjím / Jen Dál A Víc A Líp 2 Audio 1979 Panton
20 Ženy / Co Máš Rád Nejvíc 2 Audio 1988 Supraphon
21 Talisman 10 Audio 1985 Supraphon
22 Talisman 10 Audio 1985 Supraphon
23 Talisman 10 Audio 1986 Supraphon
24 Par Avion 10 Audio 1985 Panton
25 Sejf / Vodní Víly 2 Audio 1985 Supraphon
26 Discofil 12 Audio 1980 Panton
27 Pásky Z Cívek Odvíjím / Jen Dál A Víc A Líp 2 Audio 1979 Panton
28 Par Avion 10 Audio 1984 Panton


Czech producer team [a=Petr Dvořák] ([a=Petr ORM]) and [a=Pavel Růžička] ([a=Pavel ORM]). Originally formed as a disco group in the late 1970s, pioneers of electronic dance music in former Czechoslovakia. Producers and backing band behind the vocal duo [a=Kamelie] alias [a=Hana & Dana].

Owner of the [l=Tribal Vision] label and [l=Studio ORM].


Comments about ORM: