Blue Effect, The

Also known as Blue Effect, M Efekt, M. Efekt, M.Efekt, Modrý Efekt
Members of Blue Effect, The: Fedor Frešo, Jan Křížek, Jiří Kozel, Josef Kůstka, Lešek Semelka, Martin Koubek, Miloš Svoboda, Oldřich Veselý, Radek Křemenák, Radim Hladík, Václav Zima, Vladimír Mišík, Vlado Čech
This performer (group) in the Internet: http://www.blueeffect.cz/

Discography of Blue Effect, The:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Coniunctio 4 Audio 1974 Supraphon
2 Svět Hledačů 5 Audio 1979 Panton
3 Beatová Síň Slávy 34 Audio 2004 Supraphon
4 Nová Syntéza 9 Audio 1997 Bonton
5 Nová Syntéza 2 7 Audio 1997 Bonton
6 Svět Hledačů 12 Audio 1999
7 Coniunctio 4 Audio 2001
8 Slunečný Hrob 2 Audio 1969 Panton
9 Snakes 4 Audio 1970 Panton
10 Nová Syntéza 5 Audio 1975 Panton
11 Svět Hledačů 5 Audio 1980 Panton
12 Svět Hledačů 5 Audio 1981 Panton
13 A Benefit Of Radim Hladík 5 Audio 1979 Supraphon
14 Žena V Okně / Známe Se Dál 2 Audio 1980 Supraphon
15 Kingdom Of Life 10 Audio 1973 Supraphon
16 33 12 Audio 2001
17 Kingdom Of Life 10 Audio 1981 Supraphon
18 Kingdom Of Life 10 Audio 1974 Supraphon
19 Kingdom Of Life 10 Audio 1972 Supraphon
20 Kingdom Of Life 10 Audio 1974 Supraphon
21 Modrý Efekt & Radim Hladík 5 Audio 1976
22 Live & Life 1966 - 2008 32 Audio 2008 Supraphon
23 Acoustic/Time 18 Audio 2011 Supraphon
24 Kingdom Of Life 10 Audio 1978 Supraphon
25 A Benefit Of Radim Hladík 5 Audio 1975 Supraphon
26 Nová Syntéza 2 4 Audio 1975 Panton
27 Nová Syntéza 5 Audio 1974 Panton
28 1969 - 1989 69 Audio 2009 Supraphon
29 Nová Syntéza - New Synthesis 5 Audio 1978 Panton
30 Kampa / Úhel Pohledu 2 Audio 1989 Supraphon
31 Doktor / Čajovna 2 Audio 1987 Supraphon
32 Něžná / Záhada Jmelí 2 Audio 1983 Supraphon
33 Kingdom Of Life 10 Audio 1972 Supraphon
34 Coniunctio 4 Audio 1978 Supraphon
35 Svitanie 4 Audio 1981 Opus
36 Svět Hledačů 5 Audio 1981 Panton
37 Coniunctio 4 Audio 1971 Supraphon
38 Coniunctio 4 Audio 1975
39 Svitanie 4 Audio 1977


Czech rock group. Founded and led by [a=Radim Hladík] in 1969 as the successor to [a=Matadors, The (2)]. Still actively performing as of 2010.


Comments about Blue Effect, The: