Mini (3)

Ádám Török, Károly Németh, László Kunu, László Lakatos

Also known as Mini Együttes
Members of Mini (3): Ádám Török, Gyula Papp, Jenő Balogh, László Kunu, Német Alajos, Németh Alajos, Németh Károly, Román Péter, Tátrai Tibor, Závodi János

Discography of Mini (3):

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Úton A Föld Felé 8 Audio 1979 Pepita
2 Vissza A Városba 8 Audio 1978 Pepita
3 Dzsungel 8 Audio 1983 Pepita
4 Ne Félj / Haloványkék Gondolat 2 Audio 1972 Pepita
5 Gőzhajó / Délelőtt 2 Audio 1972 Pepita
6 Sirályok 2 Audio 1972 Pepita
7 Best Of 12 Audio 2002 RTL Klub
8 Fruit Pebbles 8 Audio 2011 3 Bajnok Bt
9 Jubileumi Koncert A Petőfi Csarnokban 2003 18 Audio 2003 RTL Filmklub


ex-members:

János Závodi (1969-73)

Tibor Czipó (1969-77)

Sándor Dobos (1969-70)

Péter Román (1970-71)

Gyula Papp (1971-73)

István Nagy (1971-75)

Tamás Németh (1971-76)

György Gallusz (1973-74)

Tibor Tátrai (1973)

Alajos Németh (1975-79)

Jenő Balogh (1976-81)


Comments about Mini (3):