Precedens

Also known as Praprecedens, Precedec
Members of Precedens: Adam Stivín, Bára Basiková, Jan Hedl, Jana Badurová, Jana Benetová, Ladislav Brom, Martin Němec, Mirko "Ali" Horáček, Petr Kohut, Petr Kolář, Tadeáš Věrčák, Vladimír Dvořák (2)
This performer (group) in the Internet: http://www.precedens.cz/

Discography of Precedens:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Doba Ledová 9 Audio 1987 Panton
2 Věž Z Písku 10 Audio 1989 Panton
3 Už Se Za Zlým Jejím Stínem • Stůl 2 Audio 1988 Panton
4 Pompeje 11 Audio 1990 Panton
5 La La Lá 12 Audio 1997 WEA
6 Šílený Pondělí 11 Audio 1995
7 Dívčí Válka 14 Audio 1990 Panton
8 3x (Alba Z Let 1987 - 1990) 36 Audio 2007-03-16 Supraphon
9 Doba Ledová 9 Audio 1989 Panton
10 La La Lá 12 Audio 1997 WEA
11 …Co Nám Zbejvá… 13 Audio 1991 Punc
12 Doba Ledová 9 Audio 1988 Panton
13 Abpopa 15 Audio 2005-11-05
14 Pompeje 11 Audio 1991 Panton



Comments about Precedens: