Uniikki

Dan Ahti Tolppanen

This performer (group) in the Internet: http://www.myspace.com/uniikki

Discography of Uniikki:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Pojat On Poikii 4 Audio 2010-04-21 Rähinä Records
2 Jeppiskamaa 2 Audio 2005 Rähinä Records
3 Suurempaa 3 Audio 2011-03-02 Rähinä Records
4 Kesäbaustaa 3 Audio 2011-06-01 Rähinä Records
5 Kunnon Mestaan Vetää 2 Audio 2011-08-17 Rähinä Records
6 Suurempaa 14 Audio 2011-04-06 Rähinä Records
7 Ulkopuolelle 3 Audio 2011-11-30 Rähinä Records
8 81 90 12 Audio 2011-12-05 Rähinä Records
9 Paita Pois 3 Audio 2012-04-25 Rähinä Records
10 Susijengi 2.0 3 Audio 2012-06-06 Rähinä Records
11 Sinivalkost 3 Audio 2012 Sony Music
12 Kiitorata 13 Audio 2012-06-06 Rähinä Records
13 Paita Pois 3 Audio 2012 Rähinä Records
14 Pätkätöis 3 Audio 2013-09-20 Rähinä Records
15 Boom Kah 2 Audio 2013-09-10 Universal Music Group
16 Naiseni Mun 3 Audio 2013-11-22 Rähinä Records
17 Boom Kah 3 Audio 2013-09-00 Universal Music Group
18 Niin Hyvä On 3 Audio 2014-05-09 Rähinä Records
19 #kylänmies 11 Audio 2013-11-29 Rähinä Records Oy



Comments about Uniikki: