Apelsin

Also known as Ansambel "Apelsin", Ansambel Apelsin, Ansambel «Apelsin», Ансамбль "Апельсин", Апельсин, Ensemble "Apelsin"
Members of Apelsin: Ants Nuut, Gunnar Kriik, Harri Kõrvits Jr., Ivo Linna, Ivo Varts, Jaan Arder, Mati Nuude, Tõnu Aare
This performer (group) in the Internet: http://www.apelsin.ee/, https://en.wikipedia.org/wiki/Apelsin

Discography of Apelsin:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Apelsin 14 Audio 1979 Мелодия
2 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1981 Мелодия
3 Бони М / Апельсин 5 Audio 1979 Мелодия
4 Illuusio 9 Audio 1981 Kansankulttuuri Oy
5 Apelsin 63 Audio 2009 Hitivabrik
6 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1982 Мелодия
7 Apelsin 14 Audio 1980 Мелодия
8 Apelsin 14 Audio Мелодия
9 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1981 Мелодия
10 Апельсин 12 Audio 1989 Мелодия
11 Apelsin 14 Audio 1978 Мелодия
12 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1982 Мелодия
13 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1981 Мелодия
14 Apelsin 14 Audio 1983 Мелодия
15 Apelsin 14 Audio 1981 Мелодия
16 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1983 Мелодия
17 Apelsin 14 Audio 1982 Мелодия
18 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1982 Мелодия
19 Ансамбль «Апельсин» 11 Audio 1989 Мелодия
20 Бони М / Апельсин 5 Audio 1979 Мелодия
21 Бони М / Апельсин 5 Audio 1979 Мелодия
22 Бони М / Апельсин 5 Audio 1979 Мелодия
23 Apelsin 14 Audio 1982 Мелодия
24 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1981 Мелодия
25 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1982 Мелодия
26 Ансамбль ·Апельсин· 9 Audio 1981 Мелодия


Apelsin was founded 1974 in Tallinn, Estonia (USSR at the time).


Comments about Apelsin: