Fix (6)

Also known as Ansambel "Fix", Ansambel «Fix», Ansambel Fix, Ансамбль "Фикс", Фикс, Fiks
Members of Fix (6): Viktor Vasilyev
This performer (group) in the Internet: http://www.ansambelfix.ee/, http://www.kontsert.ee/fix/, http://bands.dcc.ttu.ee/english/get.asp?ident=449

Discography of Fix (6):

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Värviline Maailm 10 Audio 1979 Мелодия
2 Fix 10 Audio 1985 Мелодия
3 20 8 Audio 1989 Мелодия
4 Värviline Maailm 10 Audio 1983 Мелодия
5 Fix 10 Audio 1984 Мелодия
6 Värviline Maailm 10 Audio 1981 Мелодия
7 Värviline Maailm 10 Audio 1980 Мелодия
8 Värviline Maailm 10 Audio Мелодия
9 Värviline Maailm 10 Audio 1982 Мелодия
10 Värviline Maailm 10 Audio Мелодия
11 Fix 10 Audio 1985 Мелодия
12 Värviline Maailm 10 Audio 1985 Мелодия



Comments about Fix (6):