Athena (4)

Umut Arabacı, Emre Ataker, Canay Cengen, Turgay Gülaydın, Burak Gürpınar, Ozan Karaçuha, Ozan Musluoğlu, Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Alican Tezer, Doğaç Titiz, Asrın Tuncer, Ferit Tunçer

Also known as Athena
Members of Athena (4): Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz
This performer (group) in the Internet: http://tr.wikipedia.org/wiki/Athena_%28grup%29, http://www.myspace.com/athenathena, http://www.anatolianrock.com/athena, http://esckaz.com/2004/tur.htm

Discography of Athena (4):

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Holigan 11 Audio 1998-04-00 NR1 Müzik
2 12 Dev Adam 3 Audio 2002 Universal Müzik Yapım
3 İt 5 Audio 2006 Pasaj Müzik
4 Herşey Yolunda 9 Audio 2002 Universal Müzik Yapım
5 Tam Zamanı Şimdi 11 Audio 2000 Universal Müzik Yapım
6 Us 11 Audio 2004 Universal Müzik Yapım
7 Athena 10 Audio 2005 Pasaj Müzik
8 Pis 12 Audio 2010 Pasaj Müzik
9 Savaşa Hiç Gerek Yok 3 Audio 2003-02-04 Ada Müzik
10 Tam Zamanı Şimdi 12 Audio 2001 Universal Müzik Yapım
11 For Real 3 Audio 2004 Universal Music
12 Us 11 Audio 2004 Universal Music
13 One Last Breath 11 Audio 1994 Hammer Müzik
14 Horror Dimensions 5 Audio 1991 Not On Label (Athena (4) Self-released)
15 For Real 3 Audio 2004
16 Savaşa Hiç Gerek Yok 3 Audio 2003-02-04 Ada Müzik
17 Tam Zamanı Şimdi 10 Audio 2000 Universal Müzik Yapım
18 Holigan 11 Audio 1998-04-00 NR1 Müzik
19 Herşey Yolunda 9 Audio 2002 Universal Müzik Yapım



Comments about Athena (4):