Charles Perrault

Also known as C. Perrault, C. Perrault, Ch. Perrault, Ш. Перро, Шарль Перро, Perrault, Š. Pero, Šarlis Pero

Discography of Charles Perrault:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Золушка 2 Audio 1990 Мелодия
2 Aschenbrödel 2 Audio 1966 Bastei
3 La Belle Au Bois Dormant 2 Audio Disques Vogue
4 Спящая Красавица 2 Audio 1987 Мелодия
5 Спящая Красавица 3 Audio 2008 Мелодия
6 Красная Шапочка / Знаменитый Утенок Тим 2 Audio 1987 Мелодия
7 Кот В Сапогах 2 Audio 1990 Мелодия
8 Красная Шапочка / Знаменитый Утенок Тим 2 Audio 1965 Мелодия
9 Кот В Сапогах 2 Audio 1980 Мелодия
10 Красная Шапочка / Знаменитый Утенок Тим 2 Audio 1977 Мелодия
11 Кот В Сапогах / Красная Шапочка 4 Audio 1982 Мелодия
12 Золушка / Мороз Иванович 2 Audio 1976
13 Knyps Z Czubkiem 2 Audio 1980 Tonpress
14 Красная Шапочка / Знаменитый Утенок Тим 2 Audio Мелодия
15 Il Tavolino, L'Asino E Il Bastone / La Storia Di Pelle D'Asino 2 Audio C.E.B.
16 Кот В Сапогах 2 Audio 1978 Мелодия
17 Кот В Сапогах 2 Audio Мелодия
18 Cendrillon 2 Audio CBS
19 Cenuşăreasa 2 Audio 1972 Electrecord
20 Motanul Încălțat 2 Audio Electrecord
21 Raudonkepuraitė 2 Audio 1980 Мелодия
22 Contes Célèbres Pour Les Disney Babies : Le Petit Chaperon Rouge 4 Audio 1987 Disneyland
23 La Belle Au Bois Dormant 2 Audio 1977
24 Кот В Сапогах 2 Audio 1990 Мелодия
25 Le Chat Botté 2 Audio Visadisc
26 Cenuşăreasa 2 Audio Electrecord
27 Barbă-Albastră / Riquet Cel Moțat 2 Audio Electrecord
28 Спящая Красавица 2 Audio 1980 Мелодия
29 Motanul Încălțat / Povestea Boabelor De Diamant 2 Audio Electrecord
30 Спящая Красавица 2 Audio 1993
31 Motanul Încălțat / Povestea Boabelor De Diamant 2 Audio Electrecord
32 Золушка 2 Audio
33 Красная Шапочка / Знаменитый Утенок Тим 2 Audio 1977 Мелодия
34 Ośla Skórka 2 Audio Pronit
35 Красная Шапочка / Знаменитый Утенок Тим 2 Audio Мелодия
36 Кот В Сапогах 2 Audio 1974 Мелодия
37 Кот В Сапогах 2 Audio 1978 Мелодия
38 Кот В Сапогах 2 Audio Мелодия
39 Cendrillon 4 Audio Disques Atlas
40 Кот В Сапогах 2 Audio 1980 Мелодия
41 Кот В Сапогах 2 Audio 1991 Мелодия
42 Красная Шапочка / Знаменитый Утенок Тим 2 Audio 1988 Мелодия



Comments about Charles Perrault: