Majdanek Waltz

Members of Majdanek Waltz: Илья Мацевич, Павел Блюмкин, Петр Старов, Maxim NS
This performer (group) in the Internet: http://majdanekwaltz.woods.ru, http://majdanekwaltz.bandcamp.com/

Discography of Majdanek Waltz:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Ворон (Raven) 3 Audio 2004 TSPHN Research
2 Небо Рейха (The Sky Of Reich) 4 Audio 2004 TSPHN Research
3 Холод (Cold) 6 Audio 2006 KultFront
4 О Происхождении Мира 7 Audio 2006-12-09 Wroth Emitter
5 Чёрное Солнце 10 Audio 2004 Стрелы Перуна
6 Hamlet's Childhood (Детство Гамлета) 10 Audio 2007-11-07 The Eastern Front
7 Журавли (Cranes) 3 Audio 2008-05-26 KultFront
8 Небо Рейха / Небо Над Берлином 9 Audio 2008-07-05 KultFront
9 Пепел 10 Audio 2009-09-09 Nadeln Prod.
10 Офелия 5 Audio 2009-10-10
11 Во Веки Веков 10 Audio 2003 Not On Label
12 Hund Fuchs Feld 8 Audio 2002 Not On Label
13 Demo 2 Audio 2001 Not On Label
14 Журавли 3 Audio 2008-05-26 KultFront
15 Tenebrae 5 Audio 2011-05-28
16 Lvcifer 3 Audio 2013 Nadeln Prod.
17 Там, Где Вечно Дремлет Тайна 3 Audio 2013-04-17 Not On Label (Majdanek Waltz Self-released)
18 Lvcifer 3 Audio 2013-10-28 Not On Label (Majdanek Waltz Self-released)
19 Where The Secret Sleeps Forever 3 Audio 2013-04-17 Not On Label (Majdanek Waltz Self-released)
20 Stille! 11 Audio 2012-12-01 Not On Label (Majdanek Waltz Self-released)
21 Tenebrae 5 Audio 2011-05-28 Zhelezobeton
22 Nachtlied 10 Audio 2014-06-00 Infinite Fog Productions
23 Nachtlied 10 Audio 2014-06-00 Infinite Fog Productions


Neofolk/ambient formation from Russia, which released its first demo in 2002.


Comments about Majdanek Waltz: