YAO 91404 D

Danil Dashkevich

Also known as ЯО 91404 Д
This performer (group) in the Internet: http://yaop.bandcamp.com

Discography of YAO 91404 D:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Хлопья Черного Пепла 4 Audio 2003-04-00
2 Песня Рабочих 4 Audio 2006 Ostroga
3 Summer Experiments For Somewhere Else 6 Audio 2005-01-00 YAOP
4 Summer Experiments For Somewhere Else (Reworked) 6 Audio 2006 Abgurd
5 2001 - 2006 28 Audio 2006-09-00 YAOP
6 Бетонный Оптимизм 3 Audio 2006 Heart Shaped Box Prod.
7 Pervomai 6 Audio 2003 Fight Muzik
8 Ключ от Бездны 5 Audio 2005-05-00 Not On Label (YAO 91404 D Self-released)
9 Nordlig Styrke 2 Audio 2008-09-00
10 Pervomay 6 Audio 2009 Valgriind
11 LenShumZavod 2 Audio 2009 Freak Animal Records
12 Энергия (Energy) 2 Audio 2009-08-00
13 Ключ от Бездны (Key of the Abyss) 2 Audio 2005-03-00
14 Aallot 3 Audio 2010-03-00 YAOP
15 Aikuaivenchorr 3 Audio 2011 Operator Produkzion
16 Laatokkalla 2 Audio 2011-03-00 YAOP
17 Антрацит (Anthracite) 3 Audio 2010-10-00 YAOP
18 Aallot 3 Audio 2010-10-00 YAOP
19 Антрацит (Anthracite) 4 Audio 2010-03-00 YAOP
20 Tactical 4 Audio 2010-03-00 YAOP
21 Первомай 6 Audio 2003-08-00 YAOP
22 ЛК/ТФ 4 Audio 2003-08-00 YAOP
23 Ключ От Бездны (Key Of The Abyss) 2 Audio 2004-04-00 YAOP
24 Промо-комплект 2003 12 Audio 2003-01-00 YAOP
25 Flakes Of Black Ashes 2 Audio 2004-09-00 Fight Muzik
26 Atmen Oszillationen 4 Audio 2011-10-00 YAOP
27 Vihtula 4 Audio 2011-10-00 YAOP
28 Pàodǎ Sīlìngbù 4 Audio 2011-10-00 YAOP
29 Khibinogorsk 6 Audio 2011-10-00 YAOP
30 Split 4 Audio 2012 Спаси И Сохрани Records
31 Рабочий День 5 Audio 2012-08-27 YAOP
32 Untitled 5 Audio 2012-12-00 Спаси И Сохрани Records
33 Su-7 2 Audio 2013-02-26 Operator Produkzion
34 Split 2 Audio 2012 Спаси И Сохрани Records
35 Untitled 4 Audio 2013-02-14 Uz Bolo Dost! Productions
36 Грязный Снег 5 Audio 2013-08-19 Operator Produkzion
37 Грязный Снег 8 Audio 2013-08-25 Operator Produkzion
38 Tactical 4 Audio 2014-06-01 YAOP
39 Aallot 4 Audio 2014-06-05 YAOP
40 Anthracite 4 Audio 2014-06-05 YAOP
41 Pervomay 6 Audio 2014-06-06 YAOP
42 LenShumZavod 4 Audio 2014-06-06 YAOP
43 Psychotherapy 4 Audio 2014-06-06 YAOP
44 Stahlwinterbosheit 9 Audio 2014-06-07 YAOP
45 Heroes Of The Coal Age 4 Audio 2014-06-07 YAOP
46 Beton Optimism 4 Audio 2014-06-15 YAOP
47 Key Of The Abyss 5 Audio 2014-06-16 YAOP
48 Yuksporryok 4 Audio 2011 Valgriind



Comments about YAO 91404 D: