Antis

Members of Antis: Algirdas Kaušpėdas
This performer (group) in the Internet: http://www.antis.lt/

Discography of Antis:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Ančių Dainos 11 Audio 2007-12-16 M.P.3
2 Rugpjūčio 33 17 Audio 2008-12-16 M.P.3
3 Antis 10 Audio 1988 Мелодия
4 "Anties" Dovanėlė 9 Audio 1990 Мелодия
5 Dovanėlė 12 Audio 2003 Zona Records
6 Visa Antis 55 Audio 2003 Zona Records
7 Geriausios Dainos 17 Audio 1995
8 Mes Rimti! 3 Audio 2007 M.P.3
9 Geriausios Dainos 15 Audio 1995
10 Baisiai Džiugu! 10 Audio 2013 M.P.3
11 2xAntis (Duck Art Antis) 44 Audio 2013 M.P.3
12 Kažkas Atsitiko 2 Audio 1996 Bomba Video
13 Paskutinis Legendinės Grupės Koncertas 11 Audio 1997 LNK Records
14 Baisiai Džiugu! 9 Audio 2014 M.P.3
15 Beplūgo 13 Audio 2003 Zona Records
16 Antis 10 Audio 1987 Мелодия
17 Antis 10 Audio 1988 Мелодия



Comments about Antis: