Maxim Turbulenc

Members of Maxim Turbulenc: Daniel Vali, Kyklop (2), Pancha, Petr Novák (2)
This performer (group) in the Internet: http://www.maximturbulenc.cz

Discography of Maxim Turbulenc:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Máme Rádi Zvířata 13 Audio 2005
2 Maxíci Na Divokém Západě 12 Audio 2001
3 Maxíci Na Indiánské Stezce 12 Audio 2003-09-15
4 Sakum Prdum 42 Audio 2004
5 Rozpustilé Zpívánky 12 Audio 2002-10-03
6 Veselé Zpívánky 18 Audio 2001
7 Zpívánky S Maxim Turbulenc 12 Audio 1997
8 Mejdan Století Jenom Pro Děti 12 Audio 1999-09-20
9 Nové Zpívánky 13 Audio 1998
10 Veselé Zpívánky 13 Audio 2000
11 Ententýci 19 Audio 1997-09-15
12 Turbulence Dance 14 Audio 1995
13 Jede Jede Mašinka 15 Audio 2003-11-28
14 Vařila Myšička Kašičku 4 Audio 2000 Monitor-EMI
15 Ententýci 19 Audio 1997-09-15
16 Mraveneček 3 Audio 1998
17 Mejdan Století Jenom Pro Děti 12 Audio 1999-09-20
18 Sakum Prdum 3 19 Audio 2010-02-12
19 Nové Zpívánky 15 Audio 1999
20 Antiethanol Párty No. 1 15 Audio 2009-01-04 Popron Music
21 Sakum Prdum 20 Audio 2009-05-30
22 Král S Kytarou 6 Audio 1997
23 Něco Uvidíš 4 Audio 1995
24 Vánoční Zpívánky 12 Audio 2011-10-28 EMI
25 Báječnej Chlap 4 Audio 1995 Monitor (2)
26 Veselé Zpívánky 16 Audio 2001
27 Nové Zpívánky 13 Audio 1998
28 Rozpustilé Zpívánky 12 Audio 2002-10-03
29 Turbulence Dance 14 Audio 1995 Monitor-EMI
30 Zpívánky S Maxim Turbulenc 12 Audio 1996
31 Čecho Decho 85 Audio 2009 Česká Muzika
32 Trempo Kempo (Všecky Pecky) 80 Audio 2010 Česká Muzika


Dance and disco group from Czech Republic.

The group arise in 1994 containing 3 main members:

Pavel Vohnout - alias kyklop

Daniel Vali

Petr Panocha - alias pancha

On 17.10.2005 Petr Panocha left the group and new guy Petr Novák - alias Ajfel joined them.


Comments about Maxim Turbulenc: