Andrzej I Eliza

Also known as Andrzej Und Eliza, Анджей И Элиза, Eliza Grochowiecka I Andrzej Rybiński
Members of Andrzej I Eliza: Andrzej Rybiński, Eliza Grochowiecka, Jerzy Rybiński

Discography of Andrzej I Eliza:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Анджей И Элиза 12 Audio 1978 Мелодия
2 Анджей И Элиза II 11 Audio 1979 Мелодия
3 Анджей И Элиза 12 Audio 1976 Мелодия
4 Анджей И Элиза II 11 Audio 1979 Мелодия
5 Złote Przeboje 20 Audio 2004 GM Records (3)
6 Greatest Hits 22 Audio Sonic Records (2)
7 Анджей И Элиза 12 Audio 1977 Мелодия
8 Анджей И Элиза II 11 Audio 1979 Мелодия
9 Анджей И Элиза 12 Audio 1979 Мелодия
10 Idzie Na Deszcz / Mój Powrót 2 Audio 1978 Tonpress
11 Время Отдыха 4 Audio 1977 Мелодия
12 Nasze Przeboje 13 Audio STD
13 Время Отдыха 4 Audio 1980 Мелодия
14 Анджей И Элиза II 11 Audio 1980 Мелодия
15 Анджей И Элиза 12 Audio 1978 Мелодия
16 Coraz Mniejszy Świat 4 Audio 1978 Tonpress
17 Kuglarskie Sztuczki / Życie Na Nowo 2 Audio 1980 Tonpress
18 Drzewo Rodzinne 13 Audio 1972 Polskie Nagrania Muza
19 Czeka Na Nas Świat 4 Audio 1976 Krajowa Agencja Wydawnicza
20 Zostawimy Miasto Za Zakrętem / Mija Dzień Za Dniem 2 Audio Tonpress
21 Idzie Na Deszcz / Piechotą Do Lata 2 Audio Polskie Nagrania Muza
22 Ballada O Butach 20 Audio Polskie Nagrania Muza
23 Buty, Buty... 12 Audio 1977 Pronit
24 Время Отдыха 4 Audio 1978 Мелодия
25 Idzie Zima / Mamy Tylko Ten Świat 4 Audio 1977 Tonpress


Polish music band, vocal and instrumental, performing the music of folk-rock. He was active in 1971-1981.


Comments about Andrzej I Eliza: