Notis Sfakianakis

Παναγιώτης (Νότης) Σφακιανάκης

Also known as Άγγελος Διονυσίου, Νότης Σφακίανάκης, Νότης Σφακιανάκης, Σφακιανάκης, Notis
This performer (group) in the Internet: http://www.notissfakianakis.gr

Discography of Notis Sfakianakis:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Opa Opa 3 Audio 2000 ZYX Music
2 5o Βήμα 14 Audio 1996 EMI
3 Πρώτη Φορά 11 Audio 1991 Columbia
4 Πρώτη Φορά 10 Audio 1995 Columbia
5 Opa Opa 5 Audio 2000 ZYX Music
6 5o Βήμα 14 Audio 1996 Minos-EMI
7 Εμπειριών Συλλέκτης - Μόνο Για Φίλους 16 Audio 1997 EMI
8 Εμπειριών Συλλέκτης - Μόνο Για Φίλους 16 Audio 1997 EMI
9 Άνοιξις 5 Audio 2002 Mercury
10 Τέλος... Δίχως Τέλος! 5 Audio 2001 EMI
11 Προ-Δια-Φήμην 4 Audio 1997 EMI
12 Οι Νότες Είναι 7ψυχες 34 Audio 1998 EMI
13 Νότης Σφακιανάκης 5 Audio 2006 Πρώτο ΘΕΜΑ
14 Around The World 5 Audio 1999 EMI
15 Προάγγελος 5 Audio 1999 EMI
16 16 Αυτοτελείς Ιστορίες 16 Audio 2013-04-05 Universal Music Greece
17 Πολύχρωμα & Έντονα 16 Audio 2000 EMI
18 Τέλος... Δίχως Τέλος! 5 Audio 2001 EMI
19 Ας Μιλήσουν Τα Τραγούδια 20 Audio 2002 Mercury
20 Με Αγάπη Ό,τι Κάνεις 17 Audio 2004-06-00 Mercury
21 Ανα... Γέννησις 17 Audio 2005-12-00 Mercury
22 Νύκτες... Μαγικές 43 Audio 2007-04-00 Universal Music Greece
23 Μνήμες 16 Audio 2007-11-00 Universal Music Greece
24 Ματωμένο Δάκρυ - Κοινωνικόν 7 Audio 2009-12-13 Πρώτο ΘΕΜΑ
25 Ματωμένο Δάκρυ - Ερωτικόν 7 Audio 2010-04-25 Πρώτο ΘΕΜΑ
26 Ματωμένο Δάκρυ - Χορευτικόν 7 Audio 2010-12-00 Πρώτο ΘΕΜΑ
27 16 Αυτοτελείς Ιστορίες 16 Audio 2013 Cobalt Music (2)
28 Ματωμένα Δάκρυα - 21+4 4 Audio 2011
29 Όλα Τα Σ' Αγαπώ 16 Audio 2014-02-13 Cobalt Music (2)
30 Λίγο Λίγο 2 Audio 1994 EMI
31 Notis Sfakianakis 5 Audio Πρώτο ΘΕΜΑ
32 Είσαι Ένα Πιστόλι 13 Audio 1992 EMI
33 Νοτιοανατολικά Του Κόσμου 13 Audio 1994 EMI
34 Με Το Ν Και Με Το Σ 13 Audio 1993 EMI
35 Ανα... Γέννησις 17 Audio 2005-12-00 Mercury
36 Opa Opa 4 Audio 2 Jiggy
37 Ματωμένο Δάκρυ - Κοινωνικόν 7 Audio 2009 Universal Music S.A. (Greece)
38 Κοινωνία Ώρα...7 7 Audio 2006 Mercury
39 Ο Notis Κάνει ΚΛΙΚ 10 Audio 1996
40 Με Το Ν Και Με Το Σ 13 Audio 2008 Ισοτιμία


Notis Sfakianakis is a popular Greek singer (b. Nov 2, 1959, Heraklion, Crete)


Comments about Notis Sfakianakis: