Sarolta Zalatnay

Sarolta Zalatnay

Also known as Ш. Залатнаи, Шаролта Залатнаи, Шарольта Залатнаи, Sarolta, Sarolta Zalatnayová, Saroltha Zalatnay, Zalatnai Sarolta, Zalatnay, Zalatnay Cini, Zalatnay S., Zalatnay Sarolta
This performer (group) in the Internet: http://www.zalatnay.netau.net/

Discography of Sarolta Zalatnay:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Sarolta Zalatnay 16 Audio 2007 Finders Keepers Records
2 Hadd Mondjam El 12 Audio 1973 Pepita
3 Minden Szó Egy Dal 10 Audio 1978 Pepita
4 ...Ha Fiú Lehetnék 11 Audio 1970 Qualiton
5 Zalatnay 12 Audio 1971
6 Sarolta Zalatnay 12 Audio 1975 Supraphon
7 Álmodj Velem... 12 Audio 1972 Pepita
8 Sajnálom Szegényt A Következőt / Átölelsz Még 2 Audio 1968 Qualiton
9 Sarolta Zalatnay 20 Audio 2007 B-Music
10 Szappanbuborék / Boldog Idők 2 Audio 1969 Qualiton
11 Óh, Ha Milliomos Lennék / Az Ablakom A Mennyországra Néz 2 Audio 1968 Qualiton
12 Miért Mentél El? / Fekete Árnyék 2 Audio Pepita
13 Tölcsért Csinálok A Kezemből / Hordár 2 Audio 1968 Qualiton
14 Táncdalfesztivál 1971. 2 Audio 1971 Pepita
15 Vén Tükör / Lássuk, Miből Élünk 2 Audio 1969 Qualiton
16 Álmodj Velem... 12 Audio 1972 Pepita
17 Sarolta Zalatnay 20 Audio 2007 Finders Keepers Records
18 Mikor Hozzám Érsz / Egyszer Eljön Majd A Nap 2 Audio 1972 Pepita
19 Ne Hagyj Egyedül / Úgy Elfelejteném 2 Audio 1978 Pepita
20 Várlak Még / Elszáll A Dal 2 Audio 1974 Pepita
21 Csöpp Bánat/Csak A Szerelem/Nem Volt Soha Senkim/Nézz Rám 4 Audio PGP RTB
22 Betonfej / Oszkár 2 Audio 1969 Qualiton
23 János Bácsi Pipája / Nekem Sem Kell Kétszer Mondani 2 Audio 1970 Qualiton
24 Banjo Girl / Zorba Tánca 2 Audio 1966 Qualiton
25 Hol Jár Az Eszem? / Négy Év Után 2 Audio 1966 Qualiton
26 Szervusztok, Régi Barátok 2 Audio 1967 Qualiton
27 Magányra Születtem 4 Audio 1968 Qualiton
28 Sarolta Zalatnay 12 Audio 1977 Supraphon
29 Nem Szoktam Hazudni / Csak A Szerelem 2 Audio 1966 Qualiton
30 Message Understood 2 Audio 1966 Qualiton
31 Paprikajancsi / Lehet Jó, Lehet Rossz 2 Audio 1967 Qualiton
32 Sírsz Még 2 Audio 1971 Pepita
33 Viva La Pappa Col Pomodoro 4 Audio Qualiton
34 Bergendi Együttes & Zalatnay Sarolta 4 Audio 1964 Qualiton
35 Tessék Választani! 2 Audio 1970 Pepita
36 Mindig Kell Egy barát 15 Audio 1995 Magneoton
37 Nem Akarom Látni Az Arcod 4 Audio Polskie Nagrania Muza
38 Boldog Idők 11 Audio Hangszó Kiadó
39 Sarolta Zalatnay 12 Audio 1976 Supraphon
40 Tölcsért Csinálok A Kezemből / Hordár 4 Audio 1969 Qualiton
41 Bergendy együttes & Zalatnay Sarolta 4 Audio 1965 Qualiton
42 Minden Szó Egy Dal 10 Audio 1978 Pepita


Hungarian vocalist/singer.

Birth: December 14., 1947. (Budapest, Hungary)


Comments about Sarolta Zalatnay: