Jaroslav Hutka

Jaroslav Hutka

Also known as J. Hutka
This performer (group) in the Internet: http://www.hutka.cz/

Discography of Jaroslav Hutka:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Lžička / Tkanička 2 Audio 1976 Supraphon
2 Vandrovali Hudci 11 Audio 1977 Supraphon
3 Stůj Břízo Zelená 9 Audio 1975 Supraphon
4 Návrat 21 Audio 1990 Supraphon
5 Pánbu Na Poli (Moravské Posvátné Balady) 9 Audio 1991 Reflex Records (3)
6 Stůj Břízo Zelená 9 Audio 1989 Supraphon
7 Lžička / Tkanička 2 Audio 1977 Supraphon
8 Havlíčku, Havle / Náměšť 2 Audio 1990 Supraphon
9 Stůj Břízo Zelená 9 Audio 1974
10 Vandrovali Hudci 11 Audio 1976 Supraphon
11 Pravděpodobné Vzdálenosti 12 Audio 1979 Šafrán
12 Vandrovali Hudci 20 Audio 1999
13 Lidové Balady Ze Sbírky Františka Sušila 13 Audio 2004 Levné Knihy


Czech singer/songwriter, writer, poet, illustrator, painter, TV presenter.


Comments about Jaroslav Hutka: