Patricia Carli

Rosetta Ardito

Also known as Carli, Carli Patricia, Carlo Metin, П. Карли, Патриция Карли, P. Carli, P.Carli, Patrice Carli
This performer (group) in the Internet: http://it.wikipedia.org/wiki/Patricia_Carli

Discography of Patricia Carli:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 C'est Difficile 4 Audio 1964 Bel Air
2 Les Mal-Aimés 2 Audio Barclay
3 San Diego 2 Audio 1981 Little Girl
4 Tendres Années 60 19 Audio 2003 Universal
5 Demain Tu Te Maries 4 Audio 1963-11-00
6 Ses Plus Grands Succés 12 Audio 1983 Score
7 Joue 2 Audio 1972 Vogue
8 Toi / Avant Que Ne S’enfuie Le Temps / Le Lion / L’amour En Moins 4 Audio 1967 Riviera (3)
9 Les Mal-Aimés / Celui Que J'aime / Encore Une Fois / Et Tout Ça Pour En Arriver La 4 Audio 1966
10 Je Suis A Toi / Demain Tu Te Maries / Nous On S'Aime / Virginia 4 Audio 1964
11 Nous Sommes La / C'est Bien Toi / Trois Fois Rien / Neme Demande Pas 4 Audio 1964
12 Demain Tu Te Maries(Arrete Arrete) 2 Audio 1976 gérard tournier
13 Nous Sommes Là 4 Audio 1964 Bel Air
14 Времето Си Отива 4 Audio Балкантон
15 Sorella Sorellina 2 Audio 1985 Little Girl
16 Non Ho L'Età (Per Amarti) / Così Felice 2 Audio 1964 Bel Air
17 Toi / Le Lion 2 Audio Riviera (3)
18 Non Ho L'Età (Per Amarti) 4 Audio 1964 Bel Air
19 Demain Tu Te Maries / Qu'Elle Est Belle Cette Nuit 4 Audio Bel Air
20 Je Suis A Toi 4 Audio 1964-04-00 Bel Air
21 Demain Tu Te Maries 4 Audio Score (5)


Italian-Belgian songwriter and chanson singer, born 12 March 1938 in Taranto, Italy.


Comments about Patricia Carli: