Chinaski

Michal Malátný, Pavel Grohman, František Táborský, Marcela Chmelířová, Štěpán Škoch, Petr Kužvart

Members of Chinaski: Adam Stivín, František Táborsky, Luděk Adámek, Marcela Chmelířová, Marpo, Michal Malátný, Pavel Grohman, Petr Kužvart, Petr Rajchert, Štěpán Škoch
This performer (group) in the Internet: http://www.chinaski.cz

Discography of Chinaski:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Dlouhej Kouř 14 Audio 1997
2 Stejně Jako Já 4 Audio 1997 B&M Music
3 Není Naco Čekat 13 Audio 2010-09-20 Universal Music Group
4 1. Signální 17 Audio 2010-04-10 Universal Music Group
5 Dlouhej Kouř 2 Audio 1997 B&M Music
6 1. Signální 14 Audio 1999
7 Dobrák Od Kosti 3 Audio 2003
8 Láskopad 3 Audio 2002
9 Strojvůdce 3 Audio 2001
10 Jsem Mladý, Mám Se Dobře 3 Audio 2001
11 Drobná Paralela 3 Audio 2001
12 20 Let V Síti (Best Of) 42 Audio 2013-09-20
13 20 Let V Síti (Best Of) 42 Audio 2013-09-20
14 Autopohádky 11 Audio 2004
15 Když Chinaski Tak Naživo 24 Audio 2008 Universal Music Group


Rock group from Czech republic

they started in 1995

Michal Malátný - Guitar, Vocals

Pavel Grohman - Drums

František Táborský - Guitar, Vocals

Marcela Chmelířová - Bass

Štěpán Škoch - Saxophone, Vocals

Petr Kužvart - Percussion, Trumpet, Vocals


Comments about Chinaski: