Sezen Aksu

Fatma Sezen Yıldırım

Also known as Aksu Sezen, С. Аксу, Сезени Аксу, Σεζέν Ακτσού, S. Aksu, S. Axu, Sezen, Sezen Akzu, Sezen Axu
This performer (group) in the Internet: http://www.sezen-aksu.com/, http://www.answers.com/topic/sezen-aksu, http://en.wikipedia.org/wiki/Sezen_Aksu, http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=75&osCsid=c492f5622964ef9f8baf53a89cb79c45

Discography of Sezen Aksu:

# Release title Total tracks Type of release is Imprint date Label
1 Hadi Bakalim 4 Audio 1992 Polydor
2 Hadi Bakalim 2 Audio 1992 Polydor
3 Erkekler 3 Audio 1998-02-27
4 Sarı Odalar (Ben Seni Çok Sevdim Oğlum) 5 Audio 1999-09-05
5 Hadi Bakalim 3 Audio 1992 Polydor
6 Denizyıldızı 14 Audio 2008-06-18 Doğan Music Company
7 Git 9 Audio 1986 Fono Müzik
8 Kusura Bakma / Yaşanmamış Yıllar 2 Audio 1976 Doğan Plak
9 Adı Bende Saklı 16 Audio 1998 Polygram
10 Sarı Odalar (Ben Seni Çok Sevdim Oğlum) 4 Audio 1999-09-05 Post Müzik
11 Işık Doğudan Yükselir 12 Audio 1995-06-28 Tempa & Foneks
12 Düş Bahçeleri 11 Audio 1996-07-14
13 Düğün Ve Cenaze 10 Audio 1997 Raks Müzik
14 Şarkı Söylemek Lazım 14 Audio 2002 Doğan Music Company
15 Allahaısmarladık 17 Audio 2006-09-25 SN Müzik Yapım
16 Serçe 23 Audio 2006 SN Müzik Yapım
17 Git 9 Audio 2006 Seyhan Müzik
18 Sezen Aksu Söylüyor 12 Audio 2005 Seyhan Müzik
19 Sezen Aksu '88 12 Audio 2005 Seyhan Müzik
20 Gülümse 9 Audio 2005 Seyhan Müzik
21 Işık Doğudan Yükselir 12 Audio 2005 Seyhan Müzik
22 Bahane 16 Audio 2005-02-10 Doğan Music Company
23 Deli Kızın Türküsü 12 Audio 2006 Seyhan Müzik
24 Deliveren 12 Audio 2006 Seyhan Müzik
25 Bahane Albüm + Bahane Remixes 35 Audio 2005-06-23 Doğan Music Company
26 Kardelen 8 Audio 2005-09-10 SN Müzik Yapım
27 Yaz Bitmeden 13 Audio 2003-08-06 Doğan Music Company
28 Sezen Aksu Söylüyor 12 Audio 1989 Fono Müzik
29 Sezen Aksu '88 12 Audio 1988 Fono Müzik
30 Gülümse 10 Audio 1991 Coşkun
31 Sezen Aksu Söylüyor 12 Audio 1989-07-07 Fono Müzik
32 Bakarsın Umduğundan İyi Geçer Yaz / Öptüm 10 Audio 2011 SN Müzik Yapım
33 Allahaısmarladık 10 Audio 1977 Hop (2)
34 Sevgilerimle 10 Audio 1980 Kervan Plakçılık
35 Öptüm Remix 26 Audio 2011-12-06
36 Firuze 10 Audio 1982-07-02 Kervan Plakçılık
37 Denizyıldızı 14 Audio 2008 Universal
38 Remix Maxi Single 4 Audio 2001-06-00 Not On Label
39 Sevgilerimle 10 Audio 1994-09-00 Kervan Plakçılık
40 Olmaz Olsun / Seni Gidi Vurdumduymaz 2 Audio 1977 Hop (2)
41 Kayıp Şehir 3 Audio 2013-03-14 Doğan Music Company
42 Sen Ağlama 10 Audio 1984 Sembol
43 Sen Ağlama 10 Audio 2008-03-00 Sembol
44 Sen Ağlama 10 Audio 1984 Sembol
45 Git... 9 Audio 1986 Fono Müzik
46 Sezen Aksu'88 12 Audio 1988-02-22
47 Deliveren 12 Audio 2000-06-02 Post Müzik
48 Şarkı Söylemek Lazım 14 Audio 2002 Doğan Music Company
49 Sude 2 Audio 1994 Polydor
50 Sen Ağlama 12 Audio 2011 Bayar Music Records


Turkish pop music singer, song-writer and producer who sold over 40 million albums worldwide. She was born July 13, 1954 in Denizli, Turkey.


Comments about Sezen Aksu: